Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD San Nicolás (1594566) - merengue merengue fc (311014) » 289868644: T31/J3/X

Liga 289868644 Información oficial sobre el partido 289868644 en Hattrick

28.08.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / X.3052 (171379)

SISTRELLS BADALONA Alineación oficial del equipo 'SISTRELLS BADALONA' en el partido 0 - 2 Acea de Ama Alineación oficial del equipo 'Acea de Ama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SISTRELLS BADALONA Alineación oficial del equipo 'SISTRELLS BADALONA' en el partido 2 - 0 Acea de Ama Alineación oficial del equipo 'Acea de Ama' en el partido
Tiene mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SISTRELLS BADALONA

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 11 (Ocasión de penalti): En Enrique Reguera va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 11, però el porter visitant Jerry Broad el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Grande va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Jerry Broad va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Al minut 37, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En José Grande de SISTRELLS va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Guido Van Nieuwenhuyse que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Acea de Ama

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mikel Galdeano arribés a peus de Roberto Ysern Torres, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Acea el 0 - 1.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al 60 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Acea augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Juan Ricardo Iñiguez Lafuente es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SISTRELLS. La jugada d'estratègia del Acea per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roberto Ysern Torres va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mikel Galdeano.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Macario Hurtado de Acea es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ramón Alonso, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.