Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tuercebotas C.F (1590082) - EA4CZR (311246) » 289868348: T31/J13/X

Liga 289868348 Información oficial sobre el partido 289868348 en Hattrick

06.11.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / X.3046 (171373)

La escoba Loca Alineación oficial del equipo 'La escoba Loca' en el partido 0 - 7 Indarte Team Alineación oficial del equipo 'Indarte Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La escoba Loca Alineación oficial del equipo 'La escoba Loca' en el partido 0 - 5 Indarte Team Alineación oficial del equipo 'Indarte Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La escoba Loca

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Miguel Stuñiga va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Ruperto Cernadas, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Javier Jesús Ozores no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marco Antonio Longoria estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): escoba van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Miguel Villagarcía des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Galquio.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Galquio va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que escoba va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Indarte Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Biel Fillol va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): Al minut 35, una falta xutada per Román Carretero va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Indarte. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pablo Ortexa de Indarte l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 38 de partit.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Miguel Ángel Isaza de Indarte va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al 79 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Indarte augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Miguel Ángel Isaza es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Mariño Trobo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Pedro Ibaceta va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Indarte que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Jesús Ozores, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Jesús Ozores de Indarte va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Román Carretero de Indarte va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Indarte es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que David Vadillo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Román Vivero Luna al camp.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Biel Fillol de Indarte va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Héctor Rambaud va entrar en el seu lloc.