Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ieeeepa (1420042) - LAS JARTTRAS (775066) » 289863011: T31/J9/X

Liga 289863011 Información oficial sobre el partido 289863011 en Hattrick

09.10.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / X.2951 (171278)

San jorge f.c Alineación oficial del equipo 'San jorge f.c' en el partido 4 - 3 LAS JARTTRAS Alineación oficial del equipo 'LAS JARTTRAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
San jorge f.c Alineación oficial del equipo 'San jorge f.c' en el partido 3 - 1 LAS JARTTRAS Alineación oficial del equipo 'LAS JARTTRAS' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,0 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San jorge f.c

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Merlijn van den Brink va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de jorge.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Rufus Garrison va donar a jorge un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del JARTTRAS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Igor Elšík la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del jorge es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 74.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 78 minuts de joc, Igor Elšík, corrent com un esperitat, superà primer Antonio Barrero per velocitat, i després el porter posant el 4 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Merlijn van den Brink de jorge va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nikola Nistor va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rufus Garrison va estar a punt d'avançar els locals al minut 52 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Igor Elšík va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rufus Garrison va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Portugal de jorge es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Igor Elšík de jorge es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Merlijn van den Brink, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

LAS JARTTRAS

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Francisco Ybarra Medina per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jochen Lahoda va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 35 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jochen Lahoda de JARTTRAS es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Lluc Tanyà va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Merlijn van den Brink va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Quijano de JARTTRAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Joaquim Llort va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.