Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

celtico pacense (801989) - UE Petra (1418835) » 289861045: T31/J8/X

Liga 289861045 Información oficial sobre el partido 289861045 en Hattrick

02.10.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / X.2916 (171243)

ArinagaBeach Alineación oficial del equipo 'ArinagaBeach' en el partido 3 - 0 LOS EXACTOS Alineación oficial del equipo 'LOS EXACTOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ArinagaBeach Alineación oficial del equipo 'ArinagaBeach' en el partido 4 - 1 LOS EXACTOS Alineación oficial del equipo 'LOS EXACTOS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ArinagaBeach

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Sergio Carlán va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a ArinagaBeach.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): ArinagaBeach va aconseguir el 2 - 0 quan Luis Tana va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alberto Salgado es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del EXACTOS. La jugada d'estratègia del ArinagaBeach per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sergio Carlán va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tobías Coeo de ArinagaBeach es va guanyar la targeta groga merescudament.

LOS EXACTOS

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Antonio César Reyes va xutar magistralment una falta al minut 30 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Miguel Soto Maldonado va estar a punt de posar per davant a EXACTOS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jorge Luis Fernández Bobadilla va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Adrián Malvaz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Carlos Caballero va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jorge Luis Fernández Bobadilla va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Antonio César Reyes l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Arnau Benaiges ocupà el lloc d'en Miguel Soto Maldonado al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de EXACTOS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Sexismundo Del Río no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Natalio Moreno no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.