Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bertollos (122208) - Girona City FC (1594057) » 289860740: T31/J1/X

Liga 289860740 Información oficial sobre el partido 289860740 en Hattrick

14.08.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / X.2911 (171238)

Rayo Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrid CF' en el partido 0 - 2 Microfibra f.c. Alineación oficial del equipo 'Microfibra f.c.' en el partido
0 - 1 Ander Ortuzar (21')
0 - 2 Rodrigo Cogonbrellas (59')
Rayo Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrid CF' en el partido 0 - 2 Microfibra f.c. Alineación oficial del equipo 'Microfibra f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Madrid CF Alineación oficial del equipo 'Rayo Madrid CF' en el partido 2 - 0 Microfibra f.c. Alineación oficial del equipo 'Microfibra f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Madrid CF

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francisco Derrech va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 9 de joc.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Elano Cocón va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Madrid va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Enrique Coma la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Anselmo Estébanez va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 52 minuts, en Elano Cocón no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Anselmo Estébanez de Madrid va intentar batre la porteria rival al minut 58 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maiol Castellet de Madrid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Elano Cocón tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Microfibra f.c.

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ander Ortuzar que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Microfibra van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Rodrigo Cogonbrellas.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Microfibra van sortir al contraatac amb encert al minut 53, però Albert Llas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Microfibra van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 55, però el xut de Ander Ortuzar des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Francisco Derrech al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Edu Natera de Microfibra va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ramón Maiquez Barahona va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Rafael Urbiso ocupà el lloc d'en Ramón Maiquez Barahona al 68 minuts, dos minuts després que el jugador de Microfibra quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 78 de partit, quan un jugador de Microfibra, en Abelardo del Camino, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Alejandro Cotera no li va importar gens ni mica.