Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Banyeres! (774357) - C.D. Malacitano (798334) » 289858111: T31/J2/X

Liga 289858111 Información oficial sobre el partido 289858111 en Hattrick

21.08.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / X.2864 (171191)

Futbolmaniacos Alineación oficial del equipo 'Futbolmaniacos' en el partido 4 - 2 FC. Old School Alineación oficial del equipo 'FC. Old School' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Futbolmaniacos Alineación oficial del equipo 'Futbolmaniacos' en el partido 1 - 2 FC. Old School Alineación oficial del equipo 'FC. Old School' en el partido
Tiene bastante suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbolmaniacos

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Futbolmaniacos prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Pacià Carbó va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Andrei Zăvoranu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Futbolmaniacos, Xuban Axeritogarai, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Amb 63 minuts jugats, en Manuel Fermoso va augmentar l'avantatge de Futbolmaniacos a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 109 Minuto 86 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Pacià Carbó després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de School Marcos Salas, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 1.
  • 105 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Pacià Carbó va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Xuban Axeritogarai va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Futbolmaniacos posava el marcador 4 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Futbolmaniacos va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Manuel Fermoso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Xuban Axeritogarai va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xuban Axeritogarai de Futbolmaniacos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Manuel Fermoso de Futbolmaniacos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC. Old School

Goles Goles

  • 150 Minuto 89 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del School sembla que dona bons resultats perquè al minut 89, Ignacio Iriso va escurçar la diferència a 4 a 2 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de School a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ignacio Posadas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): School va estar a punt d'empatar al 61 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Raúl Ibiricu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del School va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Raúl Ibiricu no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ordoño Porto Marín de School amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.