Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mirines Balompie (799071) - EL BALU (492531) » 289857165: T31/J4/X

Liga 289857165 Información oficial sobre el partido 289857165 en Hattrick

04.09.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / X.2847 (171174)

C.E.F Puertos las palmas Alineación oficial del equipo 'C.E.F Puertos las palmas' en el partido 0 - 2 el palmar city Alineación oficial del equipo 'el palmar city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.E.F Puertos las palmas Alineación oficial del equipo 'C.E.F Puertos las palmas' en el partido 0 - 3 el palmar city Alineación oficial del equipo 'el palmar city' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.F Puertos las palmas

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Puertos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Cerviá en un 1 contra 1 amb el porter Marcel Auqué, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Roger Salses no oblidarà el que li va passar durant el minut 33. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Puertos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Farruco Clemente va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Marcel Auqué va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Puertos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Roger Salses va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Castor Aponte de Puertos va abandonar el terreny de joc després de 22 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Pineda va entrar en el seu lloc.

el palmar city

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miquel Deseures va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a palmar l'avantatge per 0 - 2. Isidro Ayza en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de palmar van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 21 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Filomeno Barbarà, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): palmar quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Filomeno Barbarà va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67, Miquel Deseures de palmar es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.