Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinaker FC (1602137) - Babel (31033) » 289856248: T31/J12/X

Liga 289856248 Información oficial sobre el partido 289856248 en Hattrick

30.10.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / X.2830 (171157)

Pinaker FC Alineación oficial del equipo 'Pinaker FC' en el partido 3 - 3 Miguel's Team C.F Alineación oficial del equipo 'Miguel's Team C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pinaker FC Alineación oficial del equipo 'Pinaker FC' en el partido 3 - 4 Miguel's Team C.F Alineación oficial del equipo 'Miguel's Team C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,6 % 49,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinaker FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Després de 54 minuts de partit, Marco Crispino igualava per Pinaker en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Passats 73 minuts, Jesús Martín, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Pinaker es posava per davant!
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador Jesús Martín de Pinaker, després de 77 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Paul Freundschlag va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pinaker.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 52 minuts, en Sergio Jaraba no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Rocaful de Pinaker es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Menéndez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marco Crispino de Pinaker es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Era el minut 25 quan després d'una dura entrada, el jugador Javier Menéndez de Pinaker s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Miguel's Team C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Paul Schlenzig donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Als 75 minuts de partit, Alexandru Dobrişan de Miguels va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Miguels. A fi d'aconseguir el 3 - 3, van tocar-la en curt per tal que Héctor Sisemunda xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis Rocaful no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joona Kouvola estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 270 Minuto 70 (Ocasión de falta): Haran Aldekoa va xutar magistralment una falta al minut 70 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Haran Aldekoa de Miguels va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Haran Aldekoa es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34, Qassem Darwish de Miguels es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): Ángel Gras semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.