Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mario-lmt (993764) - F.C. Tolo (1460873) » 289855742: T31/J12/X

Liga 289855742 Información oficial sobre el partido 289855742 en Hattrick

30.10.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / X.2821 (171148)

Inter De Milan (8) Alineación oficial del equipo 'Inter De Milan (8)' en el partido 1 - 4 Atletico PyRi C.F Alineación oficial del equipo 'Atletico PyRi C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Inter De Milan (8) Alineación oficial del equipo 'Inter De Milan (8)' en el partido 1 - 6 Atletico PyRi C.F Alineación oficial del equipo 'Atletico PyRi C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter De Milan (8)

Goles Goles

  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 75 minuts quan Vladimiro Mozo va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Inter.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Inter va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Enrique García de Axpe va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Diego Fortúnez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Adolfo Isla s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Atletico PyRi C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Inter. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alberto Asturg la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atletico es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 4.
  • 182 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gabriel Sánchez-Bedoya, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Joan Viladesau sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Segimon Escrivà que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): En Ignacio Sevila entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Atletico, un peu providencial d'en Gabriel Sánchez-Bedoya va situar el 1-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Felicio Irixoa al minut 74, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Gabriel Sánchez-Bedoya, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Atletico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, César Portabales de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Asturg de Atletico es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Felicio Irixoa estava fent un bon partit.