Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Playa de Palma (1588937) - ser (1455912) » 289851341: T31/J4/X

Liga 289851341 Información oficial sobre el partido 289851341 en Hattrick

04.09.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / X.2743 (171070)

AnphMaestrilla Alineación oficial del equipo 'AnphMaestrilla' en el partido 5 - 0 Las Pompas Alineación oficial del equipo 'Las Pompas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AnphMaestrilla Alineación oficial del equipo 'AnphMaestrilla' en el partido 5 - 1 Las Pompas Alineación oficial del equipo 'Las Pompas' en el partido
Tiene un resultado normal 5.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AnphMaestrilla

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): AnphMaestrilla va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 32, quan Felipe Curiaciviart, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Ángel Miguel Velasco Carrillo va augmentar l'avantatge de AnphMaestrilla a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Dorival Henrique Batista va incrementar l'avantatge de AnphMaestrilla amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En İlber Behlülgil de AnphMaestrilla va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de AnphMaestrilla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Guillermo Perea progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Noel Morgan! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Filiberto Vallone una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Julio Arce va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 60 (Lesión grave): Michalis Fotakopoulos, de AnphMaestrilla, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Filiberto Vallone el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Carsten Ebert-Lorenzen. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Las Pompas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pompas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco José Abenia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pompas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José María Soto Barón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Noel Schlagel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tárcio Muniz Neto va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34, Julio Arce de Pompas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.