Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

scawdw3e (774457) - Mallar como un Pulpo Team (314526) » 289848594: T31/J3/X

Liga 289848594 Información oficial sobre el partido 289848594 en Hattrick

28.08.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / X.2694 (171021)

Sedavi U.E. Alineación oficial del equipo 'Sedavi U.E.' en el partido 3 - 4 mant und Alineación oficial del equipo 'mant und' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sedavi U.E. Alineación oficial del equipo 'Sedavi U.E.' en el partido 4 - 1 mant und Alineación oficial del equipo 'mant und' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sedavi U.E.

Goles Goles

  • 110 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30, Sedavi van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Aronne Ghidoni va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sedavi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Óscar Gimenez Adaní va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Sedavi una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sverre Engebretsen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 60.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Sedavi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jorge Vincent, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Gerardo Guadiana va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Alexander Zlatanov de Sedavi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Don Cummings de Sedavi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alexander Zlatanov va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Després de 35 minuts, Sedavi va veure com el seu jugador Pablo César Espel havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Luis Valle Goyanes entraria per ocupar el seu lloc.
  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 41 va fer que Luis Valle Goyanes de Sedavi hagués d'abandonar el terreny de joc. Gerardo Guadiana va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

mant und

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pep Costabella quedar desmarcat i marcar per a mant al minut 26. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Giulio Di Vaio que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jacobo Prado el va rematar Giulio Di Vaio amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 3.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jacobo Prado va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Pep Costabella va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Cristiano Imhof va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ole Nordkvist va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mant va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roger Jonsson va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Giulio Di Vaio després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ole Nordkvist va poder desviar-lo a córner.