Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C rubios a tope (120248) - Real Madrid S.A.D. (1420279) » 289843788: T31/J5/X

Liga 289843788 Información oficial sobre el partido 289843788 en Hattrick

11.09.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / X.2608 (170935)

jesuses Alineación oficial del equipo 'jesuses' en el partido 3 - 0 tote y sendoa Alineación oficial del equipo 'tote y sendoa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jesuses Alineación oficial del equipo 'jesuses' en el partido 1 - 2 tote y sendoa Alineación oficial del equipo 'tote y sendoa' en el partido
Tiene suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,5 % 70,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jesuses

Goles Goles

  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): jesuses va agafar avantatge al minut 28 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Antton Uribe fent així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de jesuses pel centre va donar un gran resultat: el gol de Xacinto Amoeiro va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): En Nicolás Galaín entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al jesuses, un peu providencial d'en Francisco Javier Rivero Ruiz va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alfonso Carabias no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Endaitz Antxustegi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Luis Antoner de jesuses amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de jesuses, en Xacinto Amoeiro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

tote y sendoa

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a José Luis Villalcázar sol davant la porteria al minut 30, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Francesc Josep Fornals quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Raúl Omeya la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de sendoa havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 250 Minuto 88 (Ocasión de falta): Després de 88 minuts, Isidro Ayut va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Florencio Abeledo el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Carabias de sendoa es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.