Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los pardillos (1371536) - Real Manu .F.C (440259) » 289840357: T31/J2/X

Liga 289840357 Información oficial sobre el partido 289840357 en Hattrick

21.08.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / X.2547 (170874)

F.C.Fontcoberta Alineación oficial del equipo 'F.C.Fontcoberta' en el partido 3 - 5 villarrobledo Alineación oficial del equipo 'villarrobledo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
F.C.Fontcoberta Alineación oficial del equipo 'F.C.Fontcoberta' en el partido 0 - 9 villarrobledo Alineación oficial del equipo 'villarrobledo' en el partido
Tiene bastante suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Fontcoberta

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): F.C.Fontcoberta va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Xavier Cabré, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bartolomé Rovira que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Xavier Cabré de F.C.Fontcoberta aconseguir un gol al minut 23 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Carmelo Aranda Rubio va incrementar l'avantatge de F.C.Fontcoberta amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 es va veure una gran oportunitat per a F.C.Fontcoberta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Grañón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Manuel Palarrea de F.C.Fontcoberta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Francisco Manuel Palarrea va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

villarrobledo

Goles Goles

  • 163 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Dirk Nienhüsen que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 154 Minuto 50 (Gol de penalti): villarrobledo va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Sergio Antolínez.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 71. L'anotador per villarrobledo va ser Sergio Antolínez, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Diego Bayano va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pedro Manuel Navarro, que va ser qui va marcar 3 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): villarrobledo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Óscar Cervatos va quedar-se sol davant el porter Roberto Pajares, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Dirk Nienhüsen, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.