Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E Tomorrowland (794362) - equipoBB (795370) » 289837367: T31/J10/X

Liga 289837367 Información oficial sobre el partido 289837367 en Hattrick

16.10.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / X.2493 (170820)

U.D.Catalunya Alineación oficial del equipo 'U.D.Catalunya' en el partido 5 - 1 Netarcade Alineación oficial del equipo 'Netarcade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
U.D.Catalunya Alineación oficial del equipo 'U.D.Catalunya' en el partido 6 - 1 Netarcade Alineación oficial del equipo 'Netarcade' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Catalunya

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Fernando Reguero de U.D.Catalunya, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): U.D.Catalunya s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Isaac Pigrau per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fernando Reguero, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a U.D.Catalunya.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Isaac Pigrau arribés a peus de Javier Rincón, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a U.D.Catalunya el 4 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de U.D.Catalunya va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fernando Reguero progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan José María Olaguer de U.D.Catalunya gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Riku Vasamies, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Pedro Gaínza ocupà el lloc d'en Xisco Batalla al 16 minuts, dos minuts després que el jugador de U.D.Catalunya quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Roger Hjort va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Bartolomeu Ancestral.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88 de partit, el jugador Fernando Reguero de U.D.Catalunya es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): José María Olaguer de U.D.Catalunya va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ángel Azoca va entrar en el seu lloc.

Netarcade

Goles Goles

  • 164 Minuto 4 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Yannick Weingast marqués l'empat. Al minut 4 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Netarcade va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ángel Mota no va poder controlar.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 87 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Rubén Giménez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Rincón de Netarcade va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.