Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marcos Leyend F.C. (1417868) - Escola de Futbol Pinyana (1371705) » 289836687: T31/J8/X

Liga 289836687 Información oficial sobre el partido 289836687 en Hattrick

02.10.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / X.2481 (170808)

pikuo Alineación oficial del equipo 'pikuo' en el partido 3 - 3 Escola de Futbol Pinyana Alineación oficial del equipo 'Escola de Futbol Pinyana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pikuo Alineación oficial del equipo 'pikuo' en el partido 3 - 1 Escola de Futbol Pinyana Alineación oficial del equipo 'Escola de Futbol Pinyana' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pikuo

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Oswaldo Fiorello, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Paolo Castaldo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 82.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de pikuo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 84, Abel Coscarate va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Christopher Noël. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El jugador de pikuo Abel Coscarate quasi va assolir l'empat al minut 72 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): pikuo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 87, quan Abel Coscarate va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Àlex Lleó de pikuo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Mayorga de pikuo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Àlex Lleó va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de pikuo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Escola de Futbol Pinyana

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Pinyana van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 13, quan Adrià Curanta va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Carlos Orán la va rematar Acacio Axeitos amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pinyana el 1 - 2.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Jacky De Gussem que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tore Lidsheim no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adrià Curanta estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Dylan Laporte, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alessandro Toldo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Julian Biber de Pinyana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Carlos Grimau ocupà el lloc d'en Joaquín Fernán García al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Pinyana quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): El jugador de Pinyana Bartolomé Corrius va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Julian Biber va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Jacky De Gussem no li va importar gens ni mica.