Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SuareZ 10 (312808) - Alcalá de la Selva (1585718) » 289835813: T31/J14/X

Liga 289835813 Información oficial sobre el partido 289835813 en Hattrick

13.11.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / X.2465 (170792)

Longuerón F.C. Alineación oficial del equipo 'Longuerón F.C.' en el partido 7 - 0 Raposeiros de Friol Alineación oficial del equipo 'Raposeiros de Friol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Longuerón F.C. Alineación oficial del equipo 'Longuerón F.C.' en el partido 6 - 1 Raposeiros de Friol Alineación oficial del equipo 'Raposeiros de Friol' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Longuerón F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Victorino Meléndez Vidal de Longuerón, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Lluís Codines va incrementar l'avantatge de Longuerón amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Longuerón va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Torsten Buschdorf progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Torsten Buschdorf de Longuerón va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, Longuerón va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Limay Chías, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rocco Vender va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Limay Chías la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 6 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, Limay Chías va pentinar un córner cap al segon pal que Torsten Buschdorf va rematar a gol completament sol, marcant així el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Augusto Battaglia una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 21, però una magnífica aturada de Ignacio Barrio va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Longuerón ho intentava per la dreta per mitjà de Torsten Buschdorf, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Torsten Buschdorf de Longuerón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Raposeiros de Friol

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 14 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Niklas Rönn va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 264 Minuto 19 (Ocasión de penalti): Al minut 19 de temps, Alexandre Rochedo de Raposeiros va fallar un penal.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Jure Čović al minut 26 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Raposeiros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Niklas Rönn, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Jure Čović va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Attilio Vannucchi va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 209 Minuto 82 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Sven Sandberg? Un error clamorós seu va donar a Niklas Rönn una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.