Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oral españa (1430448) - At. Teresiano (48253) » 289834226: T31/J9/X

Liga 289834226 Información oficial sobre el partido 289834226 en Hattrick

09.10.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / X.2437 (170764)

jouing team Alineación oficial del equipo 'jouing team' en el partido 3 - 5 At. Teresiano Alineación oficial del equipo 'At. Teresiano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
jouing team Alineación oficial del equipo 'jouing team' en el partido 2 - 5 At. Teresiano Alineación oficial del equipo 'At. Teresiano' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jouing team

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 40 minuts de joc, Amadeusz Hawryło, corrent com un esperitat, superà primer Tijmen Gover per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, Javier Echaray va pentinar un córner cap al segon pal que Amadeusz Hawryło va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Hanno Reschl es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 17 minuts, en Víctor Pombo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ángel Sancha no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fernando Rojas Tello estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del jouing van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Hanno Reschl, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hanno Reschl.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Amadeusz Hawryło, jugador de jouing, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 81. Oliver Despujol, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

At. Teresiano

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Teresiano agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Landelino Coristanco amb mestria.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Arnaud Moutier va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Arnaud Moutier va augmentar l'avantatge de Teresiano a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tijmen Gover, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Damian Markowski va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 3 - 5 per a Teresiano.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Alejandro Polo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Olazábal Solís de Teresiano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.