Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tamurejo (771875) - Penekes FC (1593704) » 289834056: T31/J8/X

Liga 289834056 Información oficial sobre el partido 289834056 en Hattrick

02.10.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / X.2434 (170761)

FC San Lorenzo Alineación oficial del equipo 'FC San Lorenzo' en el partido 0 - 6 Penekes FC Alineación oficial del equipo 'Penekes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC San Lorenzo Alineación oficial del equipo 'FC San Lorenzo' en el partido 0 - 4 Penekes FC Alineación oficial del equipo 'Penekes FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC San Lorenzo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lorenzo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Joni Pilli, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Penekes FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Penekes es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Iván Suárez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 28, Penekes va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Iván Suárez.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Jari Haarala va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Penekes va aconseguir el 0 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Friedrich Christian Domhardt, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Anders Jonsson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 64 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Penekes. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Jari Haarala xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Penekes per augmentar la diferència al marcador a 0 - 6 al minut 70. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Przemysław Jerzyński. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Jari Haarala va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Álvaro Burón. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Iván Suárez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Iván Suárez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Iván Suárez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.