Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Doroftei Team (117883) - panda de colegas (1585689) » 289831035: T31/J9/X

Liga 289831035 Información oficial sobre el partido 289831035 en Hattrick

09.10.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / X.2380 (170707)

Tejado City Alineación oficial del equipo 'Tejado City' en el partido 1 - 2 panda de colegas Alineación oficial del equipo 'panda de colegas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tejado City Alineación oficial del equipo 'Tejado City' en el partido 1 - 1 panda de colegas Alineación oficial del equipo 'panda de colegas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,7 % 70,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tejado City

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): En Miguel Ciguerondo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tejado, un peu providencial d'en Cemil Umdu va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Tejado van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 56, però Jose Manuel Harari va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ciguerondo de Tejado va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Leclaire de Tejado va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Monty Thomas va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, David Leclaire es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Kåre Nybakk.

panda de colegas

Goles Goles

  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Gustaaf van Ravestein va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 82.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Liviu Radu quedar desmarcat i marcar per a colegas al minut 83. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El colegas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Rubén Bassa va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Gustaaf van Ravestein per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 18, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): colegas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Michele Challier es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 289 Minuto 36 (Ocasión evento especial): Liviu Radu va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 36, però no s'esperava que en Jose Manuel Harari, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Liviu Radu va rebre molts aplaudiments. Al minut 37 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 55, en un 1 contra 1 amb el porter, però Rodrigo Sánchez-Arjona va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Michele Challier des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El colegas creava perill des de la dreta al minut 71, però en Rodrigo Sánchez-Arjona, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Dušan Miladinović desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de colegas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gustaaf van Ravestein va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dušan Miladinović de colegas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.