Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Greenghost (1587421) - atletico de mdrid (488640) » 289829699: T31/J11/X

Liga 289829699 Información oficial sobre el partido 289829699 en Hattrick

23.10.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / X.2356 (170683)

gimnastictarragona Alineación oficial del equipo 'gimnastictarragona' en el partido 0 - 3 El Poder De La Roja Alineación oficial del equipo 'El Poder De La Roja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
gimnastictarragona Alineación oficial del equipo 'gimnastictarragona' en el partido 0 - 5 El Poder De La Roja Alineación oficial del equipo 'El Poder De La Roja' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gimnastictarragona

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Cortés Valiente de gimnastictarragona es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 55 (Tarjeta roja directa): Al minut 55 en Felipe Codina va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fruitós Blai de gimnastictarragona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Santiago Riaño de gimnastictarragona va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nicolás Erbiti va prendre el seu rol al minut 77.

El Poder De La Roja

Goles Goles

  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Alberto Pinilla sempre és una garantia. Al minut 72, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Julian Maternowski marcar el 0 - 1 per al Poder.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, José Iborra va augmentar l'avantatge de Poder a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Joey Somers va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 84, i va fer pujar el 0 - 3 per a Poder.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Julian Maternowski va estar a punt de posar per davant a Poder amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfredo Cáceres va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): László Vincze va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alfredo Cáceres, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Florencio Molins Sáez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alfredo Cáceres va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Poder que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Agustí Font, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Pinilla ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Agustí Font de Poder amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): László Vincze no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Iván Cigala.