Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cavs fc (1416446) - SAL_MALAGA_NIEVES (490276) » 289828894: T31/J6/X

Liga 289828894 Información oficial sobre el partido 289828894 en Hattrick

18.09.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.2342 (170669)

coripefc Alineación oficial del equipo 'coripefc' en el partido 5 - 1 A.T PERSAN Alineación oficial del equipo 'A.T PERSAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
coripefc Alineación oficial del equipo 'coripefc' en el partido 4 - 0 A.T PERSAN Alineación oficial del equipo 'A.T PERSAN' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

coripefc

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del coripefc contenien la respiració mentre en Karol Kordaczuk s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Marko Helle era molt més ràpid que el defensa Ulpiano Caticovas. Al minut 31, el jugador de coripefc va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de coripefc a 3 - 1. Marko Helle va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de coripefc va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sune With-Jensen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Winibert Enderle va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jerzy Bogus! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Karol Kordaczuk va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Seyfi Derin de coripefc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Érick Dumartin de coripefc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Érick Dumartin va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a coripefc, Horacio Coll va caure lesionat al minut 88, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • Minuto 88 (Jugador de campo como portero): Jędrzej Karolkiewicz, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.

A.T PERSAN

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Lluís Juanola va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a PERSAN.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ulpiano Caticovas la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de PERSAN havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Cristóbal Colinas va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de PERSAN es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 84 de partit, quan un jugador de PERSAN, en Raphaël Dingemans, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.