Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Fonti (121834) - Papanatas Crew (1601583) » 289822719: T31/J2/X

Liga 289822719 Información oficial sobre el partido 289822719 en Hattrick

21.08.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / X.2232 (170559)

F.C. Fonti Alineación oficial del equipo 'F.C. Fonti' en el partido 1 - 2 Asociacion deportiva futboleros Alineación oficial del equipo 'Asociacion deportiva futboleros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Fonti Alineación oficial del equipo 'F.C. Fonti' en el partido 2 - 1 Asociacion deportiva futboleros Alineación oficial del equipo 'Asociacion deportiva futboleros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Fonti

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Fructuoso Yepes Monje, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Fonti ho intentava per la dreta per mitjà de Ignasi Cartanyà, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Hilco de Mul del Fonti ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 209 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Hasan Ali Mumcu van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Fructuoso Yepes Monje a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Asociacion deportiva futboleros

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Javier Campanga va anar directament als peus de Roger Escardívol que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Passats 64 minuts de partit, Asociacion es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Roger Escardívol es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Javier Campanga va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Asociacion van sortir al contraatac al minut 43, però Yasuo Matsuzaka va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Antonio Zaramella després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gorosti Goikoetxea va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Javier Campanga al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Roger Escardívol va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gorosti Goikoetxea va estar atent i va desviar la pilota a córner.