Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nonuski (776995) - REAL MADRID CASTILLA.C.F (1371634) » 289816690: T31/J6/X

Liga 289816690 Información oficial sobre el partido 289816690 en Hattrick

18.09.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.2124 (170451)

Nonuski Alineación oficial del equipo 'Nonuski' en el partido 6 - 1 FC Villegas Alineación oficial del equipo 'FC Villegas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Nonuski Alineación oficial del equipo 'Nonuski' en el partido 6 - 0 FC Villegas Alineación oficial del equipo 'FC Villegas' en el partido
Tiene un resultado normal 6.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nonuski

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, Enrique Antoine va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Apolinario Cando de Nonuski, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): El gol de falta de José Alfredo Pascual sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 44 i ampliar l'avantatge de Nonuski a 3 - 1.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Nonuski a 4 - 1. Enrique Antoine va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Nonuski va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Alfredo Pascual, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Nonuski va aconseguir el 6 - 1 quan Daniel Meyer va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Enrico Omini, jugador de Nonuski, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 32. Baltasar Mira Andrade, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Alfredo Pareja va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

FC Villegas

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Adrián Estaún és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en David Caso perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Baltasar Mira Andrade no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adrián Estaún estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Villegas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Víctor Varjas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Villegas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jesús Melich va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isidro García de Villegas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.