Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ala48CV (1601265) - CF Málaga (1415556) » 289811773: T31/J10/X

Liga 289811773 Información oficial sobre el partido 289811773 en Hattrick

16.10.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / X.2036 (167291)

G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido 4 - 2 Racing Xaró Alineación oficial del equipo 'Racing Xaró' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido 8 - 1 Racing Xaró Alineación oficial del equipo 'Racing Xaró' en el partido
Es un cenizo 7.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

G. W. Lineker

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Lineker s'esgargamellaven dempeus per esperonar David Le Moign que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 14 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Lineker equilibrava la balança al minut 32. En Jermaine Hauser, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Lineker contenien la respiració mentre en David Le Moign s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Lineker va trobar una esquerda a la defensa rival quan en David Le Moign va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): David Le Moign de Lineker va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Le Moign! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Jermaine Hauser es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lineker va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Harro Pärn va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mariano Archi de Lineker va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Eftichis Voulgarakis va sortir coix del terreny de joc, substituït per Armand Krucsai. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 35 (Lesión): Lineker es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Céderique Delaisse no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Marcel·lí Reina al camp.
  • 090 Minuto 70 (Tirita): Al minut 70, Novak Ilić de Lineker es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Racing Xaró

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Caleb Singleton es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Racing agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Xavier Codorniu amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Umberto Vanazzi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pavel Chirkov, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Cornelius Görsch, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 61 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ram Chalfon s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Jesús Yunibarbia de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Semblava que Edgar Waszczuk s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Ermanno Sammartino de Racing va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jesús Yunibarbia va prendre el seu rol al minut 29.