Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventus de Martín (1587920) - FC CAMPOLAMEIRO (1586946) » 289810628: T31/J3/X

Liga 289810628 Información oficial sobre el partido 289810628 en Hattrick

28.08.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / X.2016 (167271)

Club gimnastico Joaquin Blume Alineación oficial del equipo 'Club gimnastico Joaquin Blume' en el partido 0 - 4 xunquet P2 Alineación oficial del equipo 'xunquet P2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club gimnastico Joaquin Blume Alineación oficial del equipo 'Club gimnastico Joaquin Blume' en el partido 2 - 1 xunquet P2 Alineación oficial del equipo 'xunquet P2' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,9 % 25,3 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club gimnastico Joaquin Blume

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): gimnastico va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Zigor Gerrikagoitia va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kostas Gourgourinis va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Icis de gimnastico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): gimnastico va fer una substitució al minut 66. Jacobo del Pinar va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jorge Sevilleja.

xunquet P2

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): xunquet va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Abel Olmos Ribera, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pablo Baliña que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del xunquet van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Quique Ortiz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de xunquet van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Abel Olmos Ribera.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): xunquet va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Onésimo Pinheiro va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Onésimo Pinheiro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jacobo del Pinar va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gurbitz Etxenike, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gurbitz Etxenike va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Pablo Baliña va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Quique Ortiz.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Baliña de xunquet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39 de partit, el jugador José Camón de xunquet es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Era el minut 87 quan després d'una dura entrada, el jugador Macià Galobard de xunquet s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, OK potente): Quique Ortiz no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.