Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

andres 77 (776577) - Fútbol Club Barcelona Pedralbes (800747) » 289809000: T31/J3/X

Liga 289809000 Información oficial sobre el partido 289809000 en Hattrick

28.08.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / X.1987 (167242)

Sega F.C. Alineación oficial del equipo 'Sega F.C.' en el partido 4 - 3 Pampitas F.C. Alineación oficial del equipo 'Pampitas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sega F.C. Alineación oficial del equipo 'Sega F.C.' en el partido 5 - 1 Pampitas F.C. Alineación oficial del equipo 'Pampitas F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sega F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Gergő Viszket va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Sega.
  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sega contenien la respiració mentre en Luis León s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Sega prenia la batuta de l'encontre al minut 75, quan en Noel Eibiti va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gergő Viszket encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Federico Coll només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gergő Viszket va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Joan Pere Flavià arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Sega va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gerardo Donesteve en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Mestre, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Sega ho intentava per la dreta per mitjà de Pau Grau, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Federico Coll es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Aranda de Sega va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pampitas F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): En Enric Pastells va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Heriberto Rueda Moyano la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pampitas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Calvino Aristimuño va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): Jesús Gill va marcar al minut 87 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marcial Venega ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Lucas Garitano després que el jugador de Pampitas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.