Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kikosantos (1455958) - FOOTBOLALICANTE (1601829) » 289807868: T31/J14/X

Liga 289807868 Información oficial sobre el partido 289807868 en Hattrick

13.11.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / X.1966 (167221)

Sporting Reixac Alineación oficial del equipo 'Sporting Reixac' en el partido 5 - 1 B.A Sueca Alineación oficial del equipo 'B.A Sueca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sporting Reixac Alineación oficial del equipo 'Sporting Reixac' en el partido 6 - 0 B.A Sueca Alineación oficial del equipo 'B.A Sueca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Reixac

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Iñaki Puente ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sporting es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sporting contenien la respiració mentre en Baraquiel Mantilla s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Sporting va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Iñaki Puente des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Baraquiel Mantilla de Sporting va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sporting pel centre va donar un gran resultat: el gol de Javier Echegaray va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manuel Díaz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Canielles va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Sporting la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iñaki Puente de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Iñaki Puente no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

B.A Sueca

Goles Goles

  • 135 Minuto 38 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Floris Nguyen va demostrar la seva experiència quan al minut 38 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Adriano Saz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nicasi Cassany, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Joaquín Ruiz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sueca que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 219 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gonzalo García de Ocariz va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Lautaro Pozo, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Lautaro Pozo de Sueca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 36 (Lesión (no subst.)): Sueca no podia fer cap canvi en Joaquín Ruiz va deixar el terreny de joc al minut 36 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.