Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ibérica FC (310072) - Huracán CD (988751) » 289807003: T31/J8/X

Liga 289807003 Información oficial sobre el partido 289807003 en Hattrick

02.10.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / X.1951 (167206)

The McFlies Uted. Alineación oficial del equipo 'The McFlies Uted.' en el partido 4 - 1 Nike C.F. Alineación oficial del equipo 'Nike C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
The McFlies Uted. Alineación oficial del equipo 'The McFlies Uted.' en el partido 7 - 0 Nike C.F. Alineación oficial del equipo 'Nike C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The McFlies Uted.

Goles Goles

  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Juan Alberto Nájera era molt més ràpid que el defensa Osvaldo Marcelo Rizzo Patron. Al minut 27, el jugador de McFlies va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan Alberto Nájera de McFlies aconseguir un gol al minut 47 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Manuel Alegre va incrementar l'avantatge de McFlies amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de McFlies pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcian Dumea va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Patxi Valladolid va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcian Dumea va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Marcel Villabel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Patxi Valladolid quasi dona a McFlies l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Iván Fernández va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rodolfo Bugallido va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 54 (Lesión grave): Després de 54 minuts, McFlies va veure com el seu jugador Borxa Caamaño havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Alfonso Martí entraria per ocupar el seu lloc.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Semblava que Manuel Alegre s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Nike C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): En Teofil Stoica va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Cirilio Cabiedes va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 6 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Adi Ozeri, el jugador de Nike va ser expulsat al minut 34.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eloi Badosa de Nike amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.