Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Titanes & SPT (989009) - Roger C.D. (1417113) » 289803392: T31/J1/X

Liga 289803392 Información oficial sobre el partido 289803392 en Hattrick

14.08.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / X.1887 (167142)

Titanes & SPT Alineación oficial del equipo 'Titanes & SPT' en el partido 4 - 3 Molvízar Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Molvízar Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Titanes & SPT Alineación oficial del equipo 'Titanes & SPT' en el partido 4 - 1 Molvízar Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Molvízar Club de Fútbol' en el partido
Tiene un resultado normal 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Titanes & SPT

Goles Goles

  • 102 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Cesar Cogghe de Titanes va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Titanes van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Xosé Cenarruza en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Orell von Moos va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 78 de joc. Cesar Cogghe es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Titanes prenia la batuta de l'encontre al minut 80, quan en Orell von Moos va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Orell von Moos del Titanes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lennard Dier de Titanes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Molvízar Club de Fútbol

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Molvízar sabia com jugar al contraatac, i al minut 17, Sobiesław Szopa va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tanko Dürrstein va treure un córner llarg cap al segon pal que en Giscard Bernard, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Edgar Streng de Molvízar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 37 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Molvízar va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iacob Mureşan va desviar el xut final de Sobiesław Szopa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Sobiesław Szopa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Iacob Mureşan, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Szymon Malski va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Sobiesław Szopa al minut 84 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Niklas Bäckgren de Molvízar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.