Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thecarragals (1339270) - Myflopitropi Club (124069) » 289803144: T31/J9/X

Liga 289803144 Información oficial sobre el partido 289803144 en Hattrick

09.10.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / X.1882 (167137)

El Rey de la Chaca Alineación oficial del equipo 'El Rey de la Chaca' en el partido 1 - 1 Rozal Madrid Alineación oficial del equipo 'Rozal Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Rey de la Chaca Alineación oficial del equipo 'El Rey de la Chaca' en el partido 3 - 0 Rozal Madrid Alineación oficial del equipo 'Rozal Madrid' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Rey de la Chaca

Goles Goles

  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Paul Mitrofanis va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Chaca per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Radovan Dobrnjac va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Carl-Ernst Holz auf der Heide haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Chaca al minut 36.
  • 224 Minuto 39 (Ocasión de penalti): En Radovan Dobrnjac va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 39, però el porter visitant Mark Houghton el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Wolfgang Lex va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Paul Mitrofanis quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Chaca va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 81 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stefano Marvelde ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefano Marvelde de Chaca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79 de partit, el jugador Víctor Osorio de Chaca es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Rozal Madrid

Goles Goles

  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Enn Känd que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Madrid.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Madrid que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hermes Amoeiro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Hermes Amoeiro de Madrid, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Hermes Amoeiro tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.