Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCPetaos (1419013) - JaimeX FC (1420259) » 289803133: T31/J6/X

Liga 289803133 Información oficial sobre el partido 289803133 en Hattrick

18.09.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.1882 (167137)

bm humanejos Alineación oficial del equipo 'bm humanejos' en el partido 2 - 5 Dopados Team Alineación oficial del equipo 'Dopados Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
bm humanejos Alineación oficial del equipo 'bm humanejos' en el partido 4 - 2 Dopados Team Alineación oficial del equipo 'Dopados Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,8 % 9,3 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bm humanejos

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Adrao Pérez Rañon, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. humanejos es posava per davant!
  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de humanejos va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Manuel Alberto Vidales, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Albano Cresta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Eugenio Cacos de humanejos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 51, però no va estar gaire encertat.

Dopados Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador visitant Diego Abolafio Martínez va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 19 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Moisés Ferragut va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 108 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 32, en Iago Astola la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Àlex Fenollosa que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Esteve Obiol va augmentar l'avantatge de Dopados a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Dopados va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Diego Abolafio Martínez, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Luis Danus haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Dopados al minut 24.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Diego Abolafio Martínez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dopados va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Felipe Garro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jobias Westerhof, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iago Astola de Dopados va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.