Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ANTIMOV F.C (1585582) - Falso Madrid C.F. (1437086) » 289802814: T31/J9/X

Liga 289802814 Información oficial sobre el partido 289802814 en Hattrick

09.10.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / X.1876 (167131)

Reus City United.F.C Alineación oficial del equipo 'Reus City United.F.C' en el partido 2 - 1 La chureca Alineación oficial del equipo 'La chureca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Reus City United.F.C Alineación oficial del equipo 'Reus City United.F.C' en el partido 2 - 1 La chureca Alineación oficial del equipo 'La chureca' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reus City United.F.C

Goles Goles

  • 120 Minuto 14 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Iago Adrián Carapío al minut 14, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al United.F.C i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Óscar Menéndez de United.F.C va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Xulián das Chas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Humberto Charín va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Iago Adrián Carapío, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El United.F.C ho intentava per la dreta per mitjà de Óscar Menéndez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Humberto Charín de United.F.C va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

La chureca

Goles Goles

  • 154 Minuto 31 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Raúl Zaldo. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Carlos Rul quasi aconsegueix empatar per chureca al minut 15, però Pedro Deslluc va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 260 Minuto 20 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Raúl Zaldo, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 76 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir András Keczeli va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): chureca va fer una substitució al minut 30. Terenci Triadó va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Guillermo Garivell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): En Samuel La Losa va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Severiano Silva Carvajal va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.