Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sindarils FC (486819) - Supersonica F.C. (1368620) » 289801102: T31/J2/X

Liga 289801102 Información oficial sobre el partido 289801102 en Hattrick

21.08.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / X.1846 (167101)

el bercial cf Alineación oficial del equipo 'el bercial cf' en el partido 2 - 2 Untd Manchester Alineación oficial del equipo 'Untd Manchester' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
el bercial cf Alineación oficial del equipo 'el bercial cf' en el partido 4 - 0 Untd Manchester Alineación oficial del equipo 'Untd Manchester' en el partido
Tiene mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el bercial cf

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): bercial s'avançava al marcador al minut 25, després d'un rebot que va caçar en Patxi Blanco per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, bercial va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Miguel Ustara, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): bercial va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Patxi Blanco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Zvonimir Jadrošić.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Zeballos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a bercial per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Ustara, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Untd Manchester

Goles Goles

  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Untd va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Emilio Gómez Martelo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador visitant Eduard Torrecabota va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 89 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Jaume Salvans va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Untd va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jaume Salvans, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Enrique Picardo va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Enrique Picardo quasi aconsegueix empatar per Untd al minut 89, però Edgardo Turchi va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Eduardo Fajardo de Untd va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Fernando Dolorde ocupà el lloc d'en Zvonimir Jadrošić al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Untd quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.