Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Europio FC (1421486) - andonye (48730) » 289800657: T31/J3/X

Liga 289800657 Información oficial sobre el partido 289800657 en Hattrick

28.08.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / X.1838 (167093)

Sanrafael City Alineación oficial del equipo 'Sanrafael City' en el partido 2 - 2 hampa city Alineación oficial del equipo 'hampa city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sanrafael City Alineación oficial del equipo 'Sanrafael City' en el partido 4 - 2 hampa city Alineación oficial del equipo 'hampa city' en el partido
Tiene mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,4 % 7,1 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanrafael City

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Felip Flor es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Sanrafael el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Julio Corroza va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 37 (Ocasión evento especial): Vicente Palencia va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 37, però no s'esperava que en Vicenç Ausina, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Vicente Palencia va disposar d'una bona oportunitat al minut 69, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Echaniz.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Paco González de Sanrafael va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Felip Flor no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

hampa city

Goles Goles

  • 174 Minuto 31 (Gol de penalti): En Juan Miguel Jacolet va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 31. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Joan Carles Benlloch va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a hampa.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): José Enrique Botaya de hampa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Huerco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Màxim Martí estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Guillermo Galván va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Vicenç Ausina.