Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bembi city (774046) - MOLUCAS TEAM (310228) » 289796996: T31/J12/X

Liga 289796996 Información oficial sobre el partido 289796996 en Hattrick

30.10.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / X.1772 (167027)

floyds united F.C Alineación oficial del equipo 'floyds united F.C' en el partido 4 - 0 LOS MAKI Alineación oficial del equipo 'LOS MAKI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
floyds united F.C Alineación oficial del equipo 'floyds united F.C' en el partido 9 - 0 LOS MAKI Alineación oficial del equipo 'LOS MAKI' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

floyds united F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Meir Valdman va donar a floyds un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a floyds i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 76 minuts de joc. Mentre en Sérgio Lopes el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 130 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86 en Sérgio Lopes va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Amb 88 minuts jugats, en Sérgio Lopes va augmentar l'avantatge de floyds a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Pedro Vargas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): Sérgio Lopes va sorprendre Alejandro Zarza amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejandro Zarza al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Gamacho va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Olimpio Cividáns de floyds va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Elizaycine de floyds es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sérgio Lopes de floyds es va guanyar la targeta groga merescudament.

LOS MAKI

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alberto Lacalle Tejada va fer una jugada per la banda esquerra, però Thorsten Preh va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Àlex Tintorer de MAKI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Valbuena de MAKI va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): MAKI va fer una substitució al minut 31. Antoni Bosch va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Àlex Tintorer.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Tomás Láiz que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.
  • 303 Minuto 85 (Evento clima: sol, OK técnico): En Àlex Tintorer va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.