Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Grande Alcudia (1437343) - barsa del madrid (800006) » 289788202: T31/J11/X

Liga 289788202 Información oficial sobre el partido 289788202 en Hattrick

23.10.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / X.1615 (166870)

FC Grande Alcudia Alineación oficial del equipo 'FC Grande Alcudia' en el partido 1 - 0 Tremenda music for tremenda sessions Alineación oficial del equipo 'Tremenda music for tremenda sessions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Grande Alcudia Alineación oficial del equipo 'FC Grande Alcudia' en el partido 3 - 0 Tremenda music for tremenda sessions Alineación oficial del equipo 'Tremenda music for tremenda sessions' en el partido
Tiene mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Grande Alcudia

Goles Goles

  • 105 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Sylvain Leydet rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Sílvio Chaves, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kalev Honga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en George Mercado va rematar alt.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Santiago Camison va superar els defenses rivals per velocitat al minut 73 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En César Palafox, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 2 (Tirita): Passats 2 minuts de joc, en Mateja Koralija de Alcudia va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tremenda music for tremenda sessions

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Adrián Bala quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Tremenda va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Raimon Claramunt es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Américo Ferrón va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Xavián Noboa va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): Tremenda van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 61 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Pedro Negro no va ser gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Al minut 62, Manuel Eleicigui de Tremenda es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.