Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ONE PIECE CD (798184) - Merucu United (1585001) » 289778385: T31/J8/X

Liga 289778385 Información oficial sobre el partido 289778385 en Hattrick

02.10.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / X.1440 (166695)

sanchez futbol club Alineación oficial del equipo 'sanchez futbol club' en el partido 2 - 3 Bendetta Alineación oficial del equipo 'Bendetta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sanchez futbol club Alineación oficial del equipo 'sanchez futbol club' en el partido 3 - 2 Bendetta Alineación oficial del equipo 'Bendetta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,2 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sanchez futbol club

Goles Goles

  • 136 Minuto 28 (Gol evento especial inexperiencia rival): Manuel Hess Araya va deixar patent la seva inexperiència al minut 28, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Fabián Navarro va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 2 per a sanchez.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de sanchez per la dreta va donar com a resultat un gol de Arcadi Bellet al minut 82 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a sanchez per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francisco Serrano, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Eugeni Galbis va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Francisco Serrano no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Arcadi Bellet de sanchez va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bendetta

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Passats 13 minuts de partit, Bendetta es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jorge Villa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bendetta. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Josan Mir López xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Eduardo Narváez Barba va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jorge Villa es va quedar sol davant del porter, al minut 25. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xaquín Coirós es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xaquín Coirós es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 63 de partit, quan un jugador de Bendetta, en Eduardo Narváez Barba, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.