Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Samsung C F (1338369) - F.C. Attractors (1579309) » 289778314: T31/J3/X

Liga 289778314 Información oficial sobre el partido 289778314 en Hattrick

28.08.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / X.1439 (166694)

sylvesterfc Alineación oficial del equipo 'sylvesterfc' en el partido 1 - 7 Cliiiiiiiiffs Alineación oficial del equipo 'Cliiiiiiiiffs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
sylvesterfc Alineación oficial del equipo 'sylvesterfc' en el partido 1 - 6 Cliiiiiiiiffs Alineación oficial del equipo 'Cliiiiiiiiffs' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sylvesterfc

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Emili Olmedo arribés a peus de Amable Boira, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a sylvesterfc el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): sylvesterfc van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 9, però el xut de Emili Olmedo des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enric Guilla.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Gerard Musella de sylvesterfc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Amable Boira no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Eleazar Lascano va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Cliiiiiiiiffs

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 30 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Dimas Ferreira de Cliiiiiiiiffs marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fernando Cortazar que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Cliiiiiiiiffs.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Dimas Ferreira va aprofitar un error defensiu al minut 54, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Cliiiiiiiiffs.
  • 137 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Fernando Cortazar la va convertir en gol amb un remat de cap en Dimas Ferreira tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 59 el marcador es va actualitzar: 1 - 4.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Tedo Juarros va augmentar l'avantatge de Cliiiiiiiiffs a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, Cliiiiiiiiffs va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alfeo Moure, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a Cliiiiiiiiffs l'avantatge per 1 - 7. Fernando Cortazar en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cliiiiiiiiffs que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rafa Mendívil, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Cliiiiiiiiffs a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Diego Gargallo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Francisco Adán no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Alfeo Moure.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Francisco Adán va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.