Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PuraRaza (1334310) - .o.o cerrada (30732) » 289778251: T31/J1/X

Liga 289778251 Información oficial sobre el partido 289778251 en Hattrick

14.08.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / X.1438 (166693)

chorizos de victorias Alineación oficial del equipo 'chorizos de victorias' en el partido 3 - 2 guirichulos Alineación oficial del equipo 'guirichulos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
chorizos de victorias Alineación oficial del equipo 'chorizos de victorias' en el partido 4 - 0 guirichulos Alineación oficial del equipo 'guirichulos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chorizos de victorias

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): victorias prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Chinés Garmendia va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador Yefet Shamir de victorias, després de 71 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del victorias van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marcelo Toledo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcelo Toledo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Blas Quintana es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Alberto Izaga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Ángel Rueda Marín va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erlantz Gayón de victorias es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

guirichulos

Goles Goles

  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 55, el guirichulos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pepe Cimbor, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Ernesto Andreu va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Faycán Ladusa, que no va fallar i va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 9 minuts, el guirichulos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 10 (Lesión (no subst.)): guirichulos no podia fer cap canvi en Jesús Cubas va deixar el terreny de joc al minut 10 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.
  • 090 Minuto 19 (Tirita): Passats 19 minuts de joc, en Pepe Cimbor de guirichulos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.