Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RcD Mallorca BLS (799296) - Atletico Mozarrifar (990962) » 289776030: T31/J6/X

Liga 289776030 Información oficial sobre el partido 289776030 en Hattrick

18.09.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.1398 (166653)

Mappet Balonpie Alineación oficial del equipo 'Mappet Balonpie' en el partido 5 - 2 Turneros F.C Alineación oficial del equipo 'Turneros F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mappet Balonpie Alineación oficial del equipo 'Mappet Balonpie' en el partido 2 - 2 Turneros F.C Alineación oficial del equipo 'Turneros F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 21,2 % 52,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mappet Balonpie

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Corria el minut 13, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Balonpie s'avançava en el marcador després que en Ramón Cerecedo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va premiar Balonpie amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ramón Cerecedo va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Balonpie va aconseguir el 3 - 1 quan Pablo Roxas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Balonpie va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Albert Moncusí des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Maximilià Flor es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Balonpie van sortir al contraatac al minut 6, però Antonio Villapol va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Albert Moncusí va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonio Zabala va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Al minut 65 de partit, el jugador Jeremies Pedrós de Balonpie es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Pablo Roxas de Balonpie va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Turneros F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Tomislav Skorić per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 153 Minuto 70 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Turneros seguien lluitant fins al final. Al minut 70, fruit d'aquests esforços, Victorino Callejas va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Xacobe Bua quasi aconsegueix empatar per Turneros al minut 19, però Ansoumane Dieye va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Turneros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Adérito Lourenço Martins va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Tomislav Skorić va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Victorino Callejas.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Victorino Callejas va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.