Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Liverpool Cabrales (1415326) - tsalasss (1364890) » 289767108: T31/J2/X

Liga 289767108 Información oficial sobre el partido 289767108 en Hattrick

21.08.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / X.1239 (166494)

Union Deportiva Los Prados Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Los Prados' en el partido 2 - 7 los Son goku Alineación oficial del equipo 'los Son goku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Union Deportiva Los Prados Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Los Prados' en el partido 0 - 5 los Son goku Alineación oficial del equipo 'los Son goku' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Deportiva Los Prados

Goles Goles

  • 104 Minuto 42 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Pepe Velón va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Deportiva: 1 a 5 al minut 42.
  • 104 Minuto 72 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Deportiva al minut 72. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Pepe Velón va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jörg Vuagniaux no s'ho podia creure.

los Son goku

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Niels Chevaillier que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): goku va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 7, quan Leandro Bocchini, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Stefan Warlich va anar directament als peus de Venanci Clarís que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): goku va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Heitor Sobrino va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Heitor Sobrino va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a goku.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, goku va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Harald Thaler, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 62 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 62 pels visitants. En Heitor Sobrino va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vittorio Sonzogni. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): Heitor Sobrino va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Efrain Carcacia de goku va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leandro Bocchini de goku es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.