Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amigos de Dios (1368975) - PONTE F.C. (488195) » 289764490: T31/J5/X

Liga 289764490 Información oficial sobre el partido 289764490 en Hattrick

11.09.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / X.1192 (166447)

alcovendas Alineación oficial del equipo 'alcovendas' en el partido 1 - 5 PONTE F.C. Alineación oficial del equipo 'PONTE F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
alcovendas Alineación oficial del equipo 'alcovendas' en el partido 1 - 4 PONTE F.C. Alineación oficial del equipo 'PONTE F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alcovendas

Goles Goles

  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Raúl Falces sempre és una garantia. Al minut 74, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Javier La Plaza Blas marcar el 1 - 2 per al alcovendas.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 5 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gonzalo Pardo va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El alcovendas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Javier La Plaza Blas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de alcovendas, en Gonzalo Pardo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

PONTE F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): En Ossi Paananen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 12 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Constantin Schmidbauer de PONTE va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 38.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de PONTE el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Constantin Schmidbauer va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del PONTE van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Silvano Souza va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Leif Dannemann va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 5 per a PONTE.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Leif Dannemann va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Giggino Sposari quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miguel Brendariz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Constantin Schmidbauer es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Przemysław Danisz de PONTE va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jacinto Rubio Gómez va prendre el seu rol al minut 14.