Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ourense C.F (799307) - Chevi (1334872) » 289763846: T31/J12/X

Liga 289763846 Información oficial sobre el partido 289763846 en Hattrick

30.10.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / X.1180 (166435)

Atlético Lemon Alineación oficial del equipo 'Atlético Lemon' en el partido 0 - 4 Chevi Alineación oficial del equipo 'Chevi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético Lemon Alineación oficial del equipo 'Atlético Lemon' en el partido 0 - 5 Chevi Alineación oficial del equipo 'Chevi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Lemon

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 62 en Luis Medina Espino ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ignacio Ossorio el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Luis Medina Espino no va entrar per centímetres.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): El Atlético va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Enrique Knorr Garrido la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Ossorio de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Atlético va fer una substitució al minut 26. Baudelio Fines va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carlos Gil de Vivero.
  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Enrique Knorr Garrido de Atlético va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Chevi

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marc Fonollosa es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, Chevi va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manuel Soto López, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): José Silos de Chevi va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Chevi va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan José Monjaraz va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Manuel Soto López es va quedar sol davant del porter, al minut 31. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bruno Villaverde de Chevi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Diego Ulibarri de Chevi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Era el minut 9 quan després d'una dura entrada, el jugador José Silos de Chevi s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de Chevi, en Diego Ulibarri, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.