Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D .GINOS PELUQUEROS (991887) - Rancho999 (772967) » 289751257: T31/J1/X

Liga 289751257 Información oficial sobre el partido 289751257 en Hattrick

14.08.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / X.956 (97039)

C.D .GINOS PELUQUEROS Alineación oficial del equipo 'C.D .GINOS PELUQUEROS' en el partido 3 - 0 La batlloria Alineación oficial del equipo 'La batlloria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D .GINOS PELUQUEROS Alineación oficial del equipo 'C.D .GINOS PELUQUEROS' en el partido 2 - 0 La batlloria Alineación oficial del equipo 'La batlloria' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D .GINOS PELUQUEROS

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el PELUQUEROS va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bohuslav Bradáč, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Klaudius Faessler de PELUQUEROS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Csanád Árpási va incrementar l'avantatge de PELUQUEROS amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Csanád Árpási va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Julien Zappel de PELUQUEROS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Esmir de PELUQUEROS es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Julien Zappel de PELUQUEROS per doble groga al minut 69.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83 del partit, Joaquín Esmir de l'equip PELUQUEROS, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): PELUQUEROS va fer una substitució al minut 42. Raimund Palka va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Berend Bonten.

La batlloria

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Àlex Servelló que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 219 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Filemón Marañón va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Simón Cos, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de batlloria va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Simón Cos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Fernando Olmos ocupà el lloc d'en Baltasar Grasa al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de batlloria quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Jesús Roca no li va importar gens ni mica.