Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sollana C.F (1367455) - FC BORRI (1334901) » 289751173: T31/J8/X

Liga 289751173 Información oficial sobre el partido 289751173 en Hattrick

02.10.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / X.954 (97037)

Torre Levante Orriols C.F Alineación oficial del equipo 'Torre Levante Orriols C.F' en el partido 1 - 5 FC BORRI Alineación oficial del equipo 'FC BORRI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Torre Levante Orriols C.F Alineación oficial del equipo 'Torre Levante Orriols C.F' en el partido 1 - 8 FC BORRI Alineación oficial del equipo 'FC BORRI' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torre Levante Orriols C.F

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El Levante no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Miguel Ángel Rebuelta es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Levante va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Efrain Lata va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Miguel Blanca de Levante va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José María Redondo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Miguel Ángel Rebuelta que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, OK potente): Fulgencio Castañy no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

FC BORRI

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En Paco Prats donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 19 (Gol de penalti): Passaven 19 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ruben Norre va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Francisco Martínez va aprofitar un error defensiu al minut 28, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a BORRI.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 29, BORRI va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pentti Kylänpää.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Francisco Martínez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Pavel Láník va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Francisco Martínez de BORRI va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Iván Gil de Aponte no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.