Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Roces (122714) - villarreal-7 (1455182) » 289750984: T31/J3/X

Liga 289750984 Información oficial sobre el partido 289750984 en Hattrick

28.08.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / X.951 (97034)

blaugrana hasta la medula Alineación oficial del equipo 'blaugrana hasta la medula' en el partido 4 - 0 FC Pepineros Alineación oficial del equipo 'FC Pepineros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
blaugrana hasta la medula Alineación oficial del equipo 'blaugrana hasta la medula' en el partido 3 - 1 FC Pepineros Alineación oficial del equipo 'FC Pepineros' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

blaugrana hasta la medula

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fabian Heising, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del blaugrana se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 37.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Isidoro Maugeri va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Isidoro Maugeri de blaugrana va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de blaugrana a 4 - 0. Fabian Heising va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Glen Quiroz de blaugrana va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Víctor Sierra va entorpir al marcador d'en Diego Garagarza per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Fabian Heising una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Fernando Bonita va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de blaugrana, en Simeón Abejaro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Víctor Sierra va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de blaugrana es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 096 Minuto 44 (Lesión (no subst.)): blaugrana sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Heiko Leitenbauer no va poder acabar el partit.
  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Diego Garagarza es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Diego Garagarza no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Isidoro Maugeri probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

FC Pepineros

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 6 (Ocasión evento especial): Oriol Pera va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 6, però no s'esperava que en Heiko Leitenbauer, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pepineros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 24, però en Rodolfo Burgo Díaz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Oriol Pera, el jugador de Pepineros va ser expulsat al minut 43.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): August Jové de Pepineros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Alberto Erosa de Pepineros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.