Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palocd (435023) - Castro R.C (489995) » 289749985: T31/J6/X

Liga 289749985 Información oficial sobre el partido 289749985 en Hattrick

18.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.933 (97016)

FC Bakugan Nova Vestroya Alineación oficial del equipo 'FC Bakugan Nova Vestroya' en el partido 3 - 2 Ajax Athletic Alineación oficial del equipo 'Ajax Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Bakugan Nova Vestroya Alineación oficial del equipo 'FC Bakugan Nova Vestroya' en el partido 3 - 2 Ajax Athletic Alineación oficial del equipo 'Ajax Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,7 % 13,7 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bakugan Nova Vestroya

Goles Goles

  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Darío De la Peña trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 106 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Javier Paños sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 87 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 2 al marcador.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): Passats 88 minuts, Javier Paños, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Vestroya es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vestroya va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Antonio Grife va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Ajax Athletic

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Guillermo Salas Tovar va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tomàs Bofill va augmentar l'avantatge de Athletic a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 87 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Franciscano Paredes? Un error clamorós seu va donar a Ausiàs Ferrer una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, un refús desafortunat de Ladislau Bartoló, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luis Zuya no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Pimentel de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Al minut 88, Miguel Eceiza va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Athletic no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.
  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Athletic no podia fer cap canvi en Santiago Miura va deixar el terreny de joc al minut 89 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.