Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caja segovia (486721) - Sa roqueta FC (1436344) » 289748525: T31/J4/X

Liga 289748525 Información oficial sobre el partido 289748525 en Hattrick

04.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / X.907 (96990)

Apalinke.f.c. Alineación oficial del equipo 'Apalinke.f.c.' en el partido 3 - 1 Plazuela Alineación oficial del equipo 'Plazuela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Apalinke.f.c. Alineación oficial del equipo 'Apalinke.f.c.' en el partido 9 - 0 Plazuela Alineación oficial del equipo 'Plazuela' en el partido
Está más tieso que su rival 9.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Apalinke.f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Ivan Egorov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Apalinke.f.c..
  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): El porter de Apalinke.f.c. va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Diego Boira va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Marvin Galea va augmentar l'avantatge de Apalinke.f.c. a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ivan Egorov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Felipe Martínez Forja va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Emilio Viladráu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 46 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Apalinke.f.c. la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo Oro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Emilio Cousido no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marvin Galea estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Diego Boira de Apalinke.f.c. es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Plazuela

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Plazuela sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, Julián Rico Tendero va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Paco Echanove va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marlon Urso va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Plazuela van sortir al contraatac al minut 71, però Antonio Coaña va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.