Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FOC F.C (1456963) - Prukogui Team (310138) » 289745651: T31/J13/X

Liga 289745651 Información oficial sobre el partido 289745651 en Hattrick

06.11.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / X.855 (96938)

mimomuteam Alineación oficial del equipo 'mimomuteam' en el partido 2 - 5 C.F. BEJAR Alineación oficial del equipo 'C.F. BEJAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
mimomuteam Alineación oficial del equipo 'mimomuteam' en el partido 3 - 5 C.F. BEJAR Alineación oficial del equipo 'C.F. BEJAR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 4,0 % 77,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mimomuteam

Goles Goles

  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Francisco Consuegra va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 100 Minuto 89 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Francisco Consuegra va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Velasco Iturriaga de mimomuteam va intentar batre la porteria rival al minut 36 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Gonzalo Ortega i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a mimomuteam, però el xut de Sergio Olmos va sortir bastant desviat.
  • 205 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): mimomuteam va estar a punt de marcar quan José Martí va fer una passada impressionant a Francisco Consuegra, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Ramírez de mimomuteam es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Felipe Gómez de Barreda de mimomuteam es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): David Folch Cardona, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jorge Villa Fernández probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Velasco Iturriaga va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

C.F. BEJAR

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Fernando Huerta donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Edu Basaganya va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 2 per a BEJAR.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a BEJAR l'avantatge per 1 - 3. Juan Antonio Sánchez en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Edu Basaganya va augmentar l'avantatge de BEJAR a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip BEJAR va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sergio Rares va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fernando Huerta al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Seran Torres Guerra.