Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PIINGUIS (993478) - MANDANGA CLAN (1591866) » 289745348: T31/J7/X

Liga 289745348 Información oficial sobre el partido 289745348 en Hattrick

25.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / X.850 (96933)

serri Alineación oficial del equipo 'serri' en el partido 1 - 4 Las Bestias Alineación oficial del equipo 'Las Bestias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
serri Alineación oficial del equipo 'serri' en el partido 0 - 10 Las Bestias Alineación oficial del equipo 'Las Bestias' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

serri

Goles Goles

  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): serri va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jordi Travessa, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Patricio Ramírez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): serri va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Caetano Comesaña va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 200 Minuto 36 (Ocasión de falta): serri va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 36, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Antonio Gallego va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Santi Meléndez no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): serri va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Miqui Basset va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Santi Meléndez no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Roa Maza.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Nereo Redondo no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Gonzalo Oriol Diaz probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Las Bestias

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paris Mead que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bestias.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Marc Manyosa de Bestias va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Paris Mead va augmentar l'avantatge de Bestias a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Bestias per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 70. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Andoni Martínez Sancho. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Gorosabel de Bestias amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones